A leghasznosabb válasz

Fogyni fogok e az orrplasztika után, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész válaszol - dr. Pataki Gergely plasztikai sebész

Tokzsugorodás fogyni fogok e az orrplasztika után bevérzés kezelése implantátumcsere nélkül? Tisztelt Doktor Úr! Két évvel ezelött emlönagyobbításon estem át, polytech texturális felületü anatómiai implantátum kerültizom alá beültetésre. Az egy éves kontrollon minden rendben volt, viszont néhány hónappal késöbb tokzsugorodás s bevérzés alakult ki,minek következtében januárban dréncsövel eltávolítottak 3dl vért, s februárban a bal mellemen korrekciós mütétet is végrehajtottunk.

Az üreg kitisztítása s részleges tokeltávolítás történt a hátsó falról, implantátumcsere nem történt.

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész válaszol

Fogyni fogok e az orrplasztika után után szeróma alakult ki,amely kb. Ennek 5 hónapja, s a bal mellem formára már azonos a jobbal,viszont hason fekvésnél még mindig keményebb, s még melltartó keresztül is kitapintható a hullámosodás, elöre hajolva pedig rettentöen látni is.

Aktív sportolást nem végzek, ha befeszül a mellizom, mintha két részre dudorodna az implantátum, nagyon kellemetlen. Az orvosom szerint egy újabb mütét, implantátumcserével sem segítene, a mütét óta úgy érzem, csak az idöt húzzuk. Rettentöen csalódtam ebben az egészben, s tanácstalan vagyok, ezért fogyókúrás varázslat lenne egy másodvéleményre.

Olvastam a polyuretán implantátumokról is,de jelenleg leginkább arra hajlok, hogy véglegesen eltávolíttatom. Az anyagi vonzata már nem érdekel a dolognak, csak problémák nélkül szeretnék aktív életet élni. Köszönöm a válaszát.

Anna Implantátum-eltávolítás vagy csere? Mi a megoldás idősebb korban? Kedves doktor úr! Kérem olvassa el levelem. Remélem a választ még ha nem is posztolják ki, hiszen majd olvasni fogja nem vagyok egy szilikonreklám.

Mara vagyok ,43 éves. Akkor is fontos volt az egészségem, és a legjobb minőségű kohezív géllel töltött implantátumot választottam. Kár ezt már latolgatni, hogy mit mondott az orvos és én mit fogtam fel ,mert sajnos total úgy emlékszem hogy azt mondta nekem,hogy ez a műtét egy életre szól, és nem kell cserélni az impit. Természetesen 15 év után már nem volt szépaz egyik zsugorodni kezdett,így cserélni kellett.

Orvost váltottam mert nem akartam b kosárnál nagyobbat,és sajnos az első orvosom azt eröltette hogy nagyobb legyen. Orvosváltással is műtétem jól sikerült. Viszont ami nagyon foglalkoztat mostanában, hogy mi vár rám e tekintetben a hátralévő életemben, hiszen fiatalon,amikor még elvileg regenerálódnak a sejtjeink…még így is 15 évet bírt akkor most hogyan fogunk kinézni 70 évesen? Erre sajnos azt mondta nekem az első orvosom hogy azok a hölgyek akik mellet nagyobbítatnak erre nem szoktak gondolni.

Bocsánatot kérekde kivétel vagyok és szerintem fogyni fogok e az orrplasztika után bőven vannak társaim. Lehet ítélkezni hogy hiúságunk áldozatává válunk.

Hasplasztika

Nem vagyunk sem fogyni fogok e az orrplasztika után sem angyalok. De a legjobbat szeretném kihozni a helyzetből ha már megcsináltam magamnak a problémát. Ha a legjobb esetben 20 évet bír az implantátumom,akkor 54 éves leszek amikor következne a műtét jobb esetben ha ráverünk még pár évet, de 60 évesnél tovább biztosan nem húzom Sajnos az én orvosom idősebb korban van ,javában nyugdíjas lesz.

Mindenképp másik orvost kell majd keresnem. Ezért is írok. Ha csak valami nagyon meggyőző érvet olvasnék, vagy találkoznék olyannak aki idősen is teljes, és nő implantátummal együtt. Mert ilyet nem nagyon lát az ember a neten sem sehol, csak a nevetségesebb nem követendő példákat.

Nem nagyon találtam implantátum eltávolításával kapcsolatban írásokat, de valami azt sejteti, hogy ez kockázatos, és talán nagyobb műtét, nehezebben gyógyul mint a mellnagyobbítás.

Itt jön a kérdés: Ha ez nagy műtét, akkor nem érdemesebb-e fiatalabban elvégeztetni. Lehet jobb ha nem várja meg az ember a muszály kategóriát. A szervezet regenerálódása szempontjából nem szerencsésebb-e? Hiszem hogy sok egészségére igényes nő hozza majd meg ezt a döntést. Hiszen rengeteg nő tetet be implantátumot, és ez a korosztály még fiatal. Ez probléma 20 év múlva beérik sajnos. Évekkel érik a személyiség és háttérbe szorul a külsőség.

Én unokáját pátyolgató egészséges nagymama kort álmodtam meg magamnak. Nem szeretnék 70 évesen mellplasztika elött állni már ha az altatást engedné az egsézségem. Én csak próbálom ezt az egészet reálisan látni.

kevin hall fogyás egyenlővé teszik a fogyás shake véleményeket

Megműtettem a melleim, mert nem tudtam akkor elfogadni hogy kicsike, azt gondoltam minden pasi azt vislatja hogy nincs, és sajnos csak ennek hiányát láttam a tükörben. Szépek lettek műtét után, de soha nem éreztem magaménak. Ha az idézőjeles szépségemre gondolok,hogy mi lehet vonzó rajtam,a mellem eszembe sem jut.

Soha nem lett éke a testemnek. De nyilván ha nem is a méret a lényeg, az ember szeretne egy elviselhető látványt a tükörben látni. Talán felvarással még viselhető látványt is lehet elérni,még ha nagyon aprócska mellekről van is szó. Ha erre kerül a sor számít hogy az implantátum mennyi idős problémamentes implantáumról van szóvagy akár várjam meg a 25 évet ha nincs gond?

Az ön munkája gyönyörű, főleg amikor valóban boldogságot okoz hölgyeknek, és álmokat vált valóra. Az én kérésem, kérdésem nincs ilyen felemelő.

fogyni fog az időszakod során fogyni bármilyen módon

És biztosan nem is motiváló, hiszen szépíteni hivatott a hölgyeket. De aki így gondolkodik mint én, az ugyanúgy visszakapja önmagát a műtét által. És talán nem kisebb kihívás ez sem mint egy mellnagyobbítás. És higgye el ,ugyanolyan hálás lennék ,mint aki nagy mellekre vágyik.

testalkat fogyás szimulátor hogyan lehet két hét alatt fogyni

A legnagyobb tisztelettel várom a választés reális gondolatot a fogyni fogok e az orrplasztika után. Köszönöm hogy elolvasott.! Donor bőr kezelése bőrátültetésnél Tisztelt Doktor Úr. A donor bőrt ugyanarról a lábamról vették a sebtől kb. A donor bőr még mindig piros, a kórházban javasolt zsíros körömvirág kenőccsel kenem.

Mire hazaérek fáj, húzódik és nagyon száraz a terület.

Plasztikai műtét előtt és után

Ha esetleg tudna javasolni egy olyan kötszert, vagy kötözési módot vagy bármilyen megoldást amit használhatnék a donor terület nappali bekötésére és a rákent krém megtartására, annak nagyon örülnék, mert a nadrágot nem tudom elhagyni munka közben.

Még szeretném megkérdezni, hogy a donor bőrterületnek mennyi a gyógyulási ideje, hogy legalább legyen egy kis reményem, hogy ez még mennyi ideig fogyni fogok e az orrplasztika után tartani. Tisztelettel köszönöm a segítségét és a válaszát: Üdvözlettel: Mónika Hasplasztika utáni fogyás Tisztelt Doktor úr! Jelenleg 63 kg vagyok.

Szeretnék még kB 5 kg-ot fogyni, - úgy gondolom ez lenne a számomra ideális testsúly. Az lenne a kérdésem, hogy fogyást követően, a bőröm ismét megereszkedhet - e? Segítségét előre is köszönöm! Köszönettel: Tina Rosszul sikerült mellnagyobbítás Németországban, mit lehet tenni? Tisztelt Doktor úr! Általam látott munkái és a különböző fórumokon olvasott vélemények alapján gondoltam,hogy bizalommal fordulhatok önhöz, szükségem lenne még egy szakvéleményre.

Németországban élek, itt volt mellnagyobbitasom májusában. Az orvosom,mivel ez igen nagy ország és itt nincs ismerősöm aki ajánlott volna bárkit is, internetes értékelő oldalak alapján választottam. Igyekeztem az anyagi korlataimon belül a legjobb orvost megkeresni.

Orrcsúcs zsírtalanító?

Münchenben volt a műtétem egy ambuláns klinikán. Emelett bimbó körüli felvarrásom is volt. Az operáció euróba került, gyakorlatilag az összes spórolt pénzem erre az álmomra ment el. Az, hogy nem vagyok elégedett, nem kifejezés. A mellbimbóm egyszerűen borzasztóan néz ki, a méret szerintem nevetségesen kicsi a mellkasi adottságaimhoz. A kívánságom egyébként egy szép teli B kosár lett volna, én is és a férjem is a kis melleket preferáljuk.

Tegnapi nap folyamán a 3 hetes kontroll vizsgálaton jeleztem a problémát az orvosomnak, a válasza az volt, mind a mellbimbóm állapotát mind pedig a szerencsétlen méretválasztást illetően,hogy nagyon sajnálja, de gyakorlatilag az én "hibám" ebből ami nekem volt, ennyit lehetett kihozni.

Az orrplasztika után nagyon megváltozott a mosoly

Én ezt a választ nem tudom elfogadni, számos mellnagyobbitas galéria tanulmányozasa után ezt egyszerűen csak a felelősség alól való kibújásnak tartom. Korrekció, stb szóba sem került,fogadjam el, próbálják meg együtt élni vele Komplikaltabb esetekben is sokkal szebb eredményeket láttam,igy nem szeretném ezt az állapotot elfogadni.

Szeretném a véleményét kérni,a mellékelt fotók alapján,hogy fogadjam e el az orvosom véleményét, vagy pedig én látom jól és ez bizony egy rosszul sikerült mellplasztika?

  • Fogyás Taipei
  • Mire számíthat az orrplasztikai beavatkozás után?

Egy másik orvos véleményét is kértem, mert úgy hiszem, minimum kettő másik orvos véleménye szükséges, illetve a fogyni fogok e az orrplasztika után képviselet is ennyit fog kérni amennyiben hozzájuk fordulok. A másik doktor véleménye egyébként az, hogy ez egy rosszul sikerült mellplasztika,sem az implantátum mérete, sem a választott technika nem volt megfelelő. Szép melleket szerettem volna,ehelyett szomorúságot és újabb rengeteg kiadást kaptam E-mailben küldök képet az alapomról és a mai, 3 hetes műtét utáni állapotomról.

További szép napot kívánok önnek, tisztelettel : Amina Hullámosodás implantátumos mellnagyobbítás után vékony alkattal Üdvözlöm, Doktor Úr! Egy kérdésem lenne és nagyon köszönöm ha válaszol!

Februárba volt 9 éve,hogy mellnagyobbító műtétem volt! Mentor implantátum került beültetésre. Eddig nagyon meg voltam vele elégedve. De kb 1 éve,mindkét mellem széle hullámos lett. Eddig csak érezni lehetett,mostmár látni is.

Akinél volt a műtétem azt mondta,hogy ez teljesen normális,mert vékony vagyok!

hnt fogyás testzsír- veszteség mintázat

De 9 éve is vékony voltam,mindig is. De azt mondta ez normális.

Mi történt a műtét utáni 2-3 napon?🏥