Olvasás Éjszakája_M and M

Kapa Mátyás (Historycum kiadó) és Marcellus Mihály az Olvasás Éjszakáján, október 18-án.

Néhány dátumot szeretnék közreadni.

Október 23-án a szentendrei Skanzenben (ami e napon ingyenesen látogatható) Az idő tava című könyvem bemutatója lesz, némi borkóstolással egybekötve. A pontos helyszín a Skanzenen belül: Felföldi mezőváros, Mádi Dézsmaház, a könyvbemutató időpontja 11:30-12:30. Szervező a Historycum Kiadó.

November 13-án, 18:00-kor a Nyugati téri Alexandra Pódiumon Az idő tava című könyvem bemutatóját tartjuk. Beszélgetőtárs Kapa Mátyás, a Historycum Könyvkiadó vezetője.

November 21-én, 18:00-kor, szintén a Nyugati téri Alexandra Pódiumon A Pannon  című római kötetem kerül bemutatásra a Gold Book kiadó szervezésében, amely kötet a Marcus Aurelius Pannóniában – trilógia második része. Beszélgetőtársam Botta András író, Pannon-meghívó copyriporter.

Éppen most van szervezés alatt egy érdekes könyvbemutató. A Pannon című könyvemben ígéretet tettem, hogy a korabeli Százhalombattát, azaz, Matrica-t is helyszínné teszem. A battai hírlap ehhez kapcsolódóan könyvbemutatót szervez nekem a városban, ahol A Pannon lesz a főszereplő.