Örömmel újságolhatom, hogy hamarosan letölthető lesz a Π – Penna Impressario – e-könyvkiadó által szerkesztett sci-fi novelláskötet, Az utolsó utáni napon… Szinte az egész legendás csapat, a Tinta Klub egykori gárdája összejött és kivette részét a munkából. Nagy örömömre még Nemere István barátom – a Tinta Klub egykori védnöke – is beszállt a kötetbe. Ezek után tényleg azt érzem, hogy egyfajta jutalomjátékban van részünk nekünk, egykori “tintás” veteránoknak.

A kötet különlegessége, hogy nagyon izgalmas és “tényfeltáró” aktualitások szerepelnek benne a világunk jövője szempontjából. Nemere István, Jonathan Cross, S.L.Cornelius, Kovács Peti, Bukros Zsolt, Nick Brody, Seth Morgus és jómagam veszünk részt ebben a projektben és bevallom, rettentően jó érzés ismét együtt dolgozni a nagy csapatban! Remélhetőleg, rendszert teremtünk ezzel.

A kötet december elején lesz letölthető az Adamo Books honlapján (www.adamobooks.hu).  Akik komolyan veszik a jogtiszta letöltést, azoknak a figyelmébe ajánlom, hogy nem fogják megbánni ezt a néhány száz forintos költséget.

Annyi fontosat még elárulok, hogy a decemberi Penna Magazinban egy hosszabb beszélgetés lesz olvasható Az utolsó utáni napon… című antológia alkotóival, a barátaimmal, melynek témája aktuális: a sci-fi, a könyv, és a Föld nevű planéta jövője…