Az Adamo Books kínálatában letölthető a Π – Penna Impressario – e-könyvkiadóm által szerkesztett sci-fi novelláskötet, Az utolsó utáni napon…    Szinte az egész legendás csapat, a Tinta Klub egykori gárdája összejött és kivette részét a munkából. Nagy örömömre még Nemere István barátom – a Tinta Klub egykori védnöke – is beszállt a kötetbe. Ezek után tényleg azt érzem, hogy egyfajta jutalomjátékban van részünk nekünk, egykori “tintás” veteránoknak.

A kötet különlegessége, hogy nagyon izgalmas és “tényfeltáró” aktualitások szerepelnek benne a világunk jövője szempontjából. Nemere István, Jonathan Cross, S.L.Cornelius, Kovács Peti, Bukros Zsolt, Nick Brody, Seth Morgus és jómagam veszünk részt ebben a projektben és bevallom, rettentően jó érzés volt ismét együtt dolgozni a nagy csapatban! Remélhetőleg, rendszert teremtünk ezzel.

Még egy fontos infó: e kötettel meghirdettük a kalózletöltések elleni harcot! Kérem, aki egyetért a jogtisztasággal és az internetes olvasnivaló legális megszerezésével, töltse le ezt az antológiát!

A webkönyváruház címe: www.adamobooks.hu