Tisztelt Olvasóim, Barátaim!

Örömmel jelentem, hogy A VETERÁN átment a vizsgán és az Alexandra dömpingjében is megállta a helyét. Igazán biztató a könyv fogyása. A magam részéről tehetek és teszek még egyebet is: különböző rendezvényeket szervezek a könyvem köré, melyben elviszem egészen az olvasóig A VETERÁNt. Ennek első állomása a március 1-én tartandó könyvbemutató rendezvény A VETERÁNnal és velem, melyen beszélgetőtársam Nemere István író barátom. (ALEXANDRA PÓDIUM, március 1, 18:00  –  V. ker.  Nyugati tér 7. – Alexandra Könyvpalota). Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok! És természetesen, az ez után következő kellemes író olvasó találkozókról is időben értesítem a közönséget.

A Historium Kiadó jóvoltából – az 50. születésnapomra tervezve – megjelenik egy különös és különleges római regényem. Ha bele is tartozik a Pannonia Romanum sorozatba, mindenképpen más. Szeretném előre elmondani a kedves Olvasóimnak, hogy ez a kötet egy jubileumi alkotás, amelynek az a célja, hogy  átfogja az írói munkásságomat, így egy kicsit jelen van benne a Mansfield által korábban alkotott thriller és misztikum, ahogyan benne van a Marcellus által fémjelzett történelmi regényírás is. A kötet, mely AQUINCUM FARKASA – KELTA SZÍV  címen jelenik meg ez év májusa elején, ilyetén formán nem csupán történelmi regény, hanem misztikus írás is; nagyban különbözve az ez után írandóval. Tehát, különlegesség és jubileumi kiadás – kérem, így tekintsenek rá.

Örömmel mondom, elkezdtem tervezni a harmadik “pannonrómai” regényemet , mely sok odaadást, figyelmet, kutatómunkát és szeretetet igényel. Annyit elárulhatok, hogy Marcus Aurelius életet és az egyszerűség kedvéért csak Markoman Háborúknak nevezett időszakot dolgozom fel egy nagyobb lélegzetű epikai műben. Nagy örömöt érzek, miközben erre készülök, és nagyon remélem, hogy amikor megjelenik, egyre duzzadó, lelkes és népes olvasótábor fogadja majd ezt a hazai római kor által ihletett eposzomat.

Sok olvasást! – szeretettel: Marcellus Mihály